UNITED GRINDING Group, son teknolojilerini BI-MU’da sergiliyor

Editör
UNITED GRINDING Group, son teknolojilerini BI-MU'da sergiliyor

UNITED GRINDING Group, Silindirik taşlama, yüzey, profil ve takım işleme teknoloji gruplarından 4 makinenin yanı sıra, UNITED GRINDING Digital Solutions™ ürünlerini Milano’daki BI-MU’da sergiliyor.

Metal kesme ve metal şekillendirme alanında tüm paydaşları İtalya’da buluşturan BI-MU Fuarı’na katılan UNITED GRINDING Group, silindirik taşlama alanında STUDER ile en yeni otomasyon çözümü olan S31 üniversal dış silindirik taşlama makinesi ve insertLoad’ı sergiliyor. Bu otomasyon çözümü, standardizasyon ve büyük esneklik avantajlarını bir araya getiriyor ve C.O.R.E. paneli üzerinden çalıştırılabiliyor. Çok yönlü bir üniversal harici silindirik taşlama makinesi olan S31, modüler sistemi ve yüksek yapılandırılabilirliği sayesinde bireysel, küçük ve seri üretimde farklı üretim gereksinimlerine sahip küçükten büyüğe iş parçaları için ideal çözüm sunuyor.

Yüzey ve profil taşlama alanında BLOHM, giriş seviyesi segmentindeki rekabetçi yüzey taşlama makinesi PLANOMAT XT Essential’ı sunuyor. Bu 3 eksenli makine, pistonlu ve sürünerek ilerleme yöntemini kullanan yüzey taşlama gereksinimleri için özel olarak optimize ediliyor.

UNITED GRINDING Group, son teknolojilerini BI-MU'da sergiliyor
UNITED GRINDING Group, son teknolojilerini BI-MU’da sergiliyor

Fuarın ziyaretçileri, takım işleme alanında özellikle küçük ve orta ölçekli takım çaplarının esnek üretimi ve yeniden bilenmesi için uygun olan C.O.R.E. teknolojisine sahip HELITRONIC MINI PLUS takım taşlama makinesini de inceleyebiliyor. Silindirik takımlarda çeşitli araç parametrelerinin temassız ölçümü için yenilikçi Lazer Kontur Kontrolü seçeneği bu makinede canlı olarak görülebiliyor. Ayrıca, HELICHECK PLUS CNC ölçüm makinesi de fuarda canlı olarak deneyimlenebiliyor. İlave 400x büyütmeli dördüncü kamera sayesinde, kesici takımlar üzerindeki en küçük geometrileri yakalayabiliyor ve ölçebiliyor.

Ziyaretçiler, grubun dijital destek sistemleri UNITED GRINDING Digital Solutions’ın canlı gösterimini de deneyimleme şansı yakalıyor. Operatörler, makinenin C.O.R.E. panelinden UNITED GRINDING Group müşteri hizmetleri ekibine doğrudan ve güvenli bir bağlantı sayesinde ulaşarak, uzaktan hızlı ve kolay bir şekilde destek alabiliyor. Buna ek olarak, bağlı tüm makinelerin üretim verileri ‘üretim monitörü’nde bir bakışta ve gerçek zamanlı olarak izlenebiliyor.

Yazarı Paylaş
Yorum Yap